Fiskepinner av torsk
20 min
Fiskepinner av torsk er hele familiens favoritt og er retten du lett lager selv. Fiskepinnene blir da ekstra saftige og gir deg viktig næring for kroppen.
Ingredienser:
(2 personer)
- 6 ss rapsolje (steking)
- 400g torsk, skjært opp i 2-3 cm tykke strimler
- 2 ss sammalt mel/brødsmuler (grovt)
- 1 egg
- En klype salt og pepper
- Strøkavring
Slik gjør du:
- Visp egg sammen med salt og pepper i en liten bolle.
- Legg melet på en tallerken.
- Hell litt strøkavring på en ny tallerken.
- Skjær fisken på langs, ca 2-3 cm brede strimler.
- Rull torskeskivene først i melet, deretter pensle med egg og til slutt rull rundt i de tørre brødsmulene.
- La fisken små tørke på en tallerken, samtidig som du varmer opp en stekepanne med oljen på middels høy varme.
- Stek fiskepinnene til de blir gylne på begge sidene, ca 4 minutter totalt.
- Server.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no