Omelettgrunnlag
15 min
Omeletten er populær og tilfører en frokost eller lunsj det lille ekstra. Den er samtidig sunn og enkel å lage når du først lærer deg teknikkene. Lær deg triksene her for å lage den perfekt hver gang.
Ingredienser:
(2 personer)
- 4 egg
- 4 ss vann (ca. 1 ss per egg)
- 1 klype salt og pepper
- Rapsolje eller olivenolje (til steking)
Tilbehør:
Valgfritt!
Slik gjør du:
- Visp alle ingrediensene godt sammen til røren har en klar gul farge.
- Varm opp en stekepanne på middels høy varme med olje og hell i røren når pannen er varm.
- Skyv den stivnede røren til midten med en stekespade, slik at den flytende røren trekker seg ut mot kantene.
- Ta på ønsket tilbehør.
- Når røren har stivnet, bretter du omeletten i to, ruller den sammen eller server som den er!
- Nydelig når den serveres varm, men er også god kald!
Relaterte artikler
Anbefalte retter
Oppskrifter
Artikler
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no