CHILI CON CARNE
1 time
Chili con carne som betyr chili med kjøtt, er en rett som imponerer og er samtidig enkel å lage! Den verdenskjente gryteretten er full av gode aromaer og er en middag som hele familien liker!
Ingredienser
(4 personer)
- 400 g karbonadedeig
- 2 bokser skåldede tomater
- 3 hvitløkfedd, revet
- 1 Paprika finhakket
- 1 røde chilipepper finhakket uten frø
- 1 løk finhakket
- 1 hermetisk boks mais
- 1 boks tomatbønner
- 2 ts chilipulver
- 1 ts organo
- 2 laurblader
- ½ ts malt spisskummen
- En klype salt
Slik gjør du:
- Stek kjøttet i en panne til det har blitt gjennomstekt.
- Varm opp en kjele med olje og løk og tilsett kjøttet når løken har fått en gylden farge.
- Tilsett resten av ingrediensene (unntatt mais og bønner), og rør de godt inn i gryten.
- Kok opp gryten på svak varme i ca 1 time med lokk (tilsett maisen og bønnene 30 minutter før gryten er ferdig).
- Server.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no