LASAGNE MED HAVRELOMPER
50 min
En sunnere variant av den klassiske lasagnen og som er enkel å lage selv. Den inneholder karbonadedeig, cottage cheese og havrelomper som gjør lasagnen proteinrik, og gir en fyldig god smak.
Ingredienser:
(4 porsjoner)
- 600 g karbonadedeig
- 1 løk
- 4 hvitløksfedd
- 4-5 ss tomatpuré
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 2 ss organo
- Cottage cheese
- Havrelomper
Slik gjør du:
- Sett stekovnen på 200 grader.
- Finhakk løk og hvitløk og stek dette sammen med kjøttdeigen.
- Tislett så tomatpurre og krydder og la det småkoke i noen få minutter.
- Legg kjøttdeigen i bunnen av en ildfast form(størrelse på formen velger du selv)
Legg lagvis: Kjøttdeig, havrelompe, cottage cheese, kjøttdeig, havrelompe, kjøttdeig og avslutt med noen skiver lettost på toppen.
- Stek i midten av ovnen i 25-35 minutter til osten har fått en gylden farge.
- Server med salat og ønsket tilbehør.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no