Grønnkålchips
15 min
Krydrede grønnkålchips er crispy, det smaker godt og er sunt. Kan serveres som kos på kveldene og du kan spise det med god samvittighet. Passer også som tilbehør til maten.
Ingredienser:
(ca 2 brett)
- En pakke grønnkål
- Rapsolje / olivenolje
- Ønsket krydder
Forslag tilbehør:
- Salt
- Chilipulver
- Oregano
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen på 180 grader med varmluft.
- Riv grønnkålbladene til små biter og bløtlegg de i en skål med olje.
- Legg kålen på en bakepapirkledd rist og strø over med krydder.
- Stek i ca 8-10 minutter.
- La grønnkålen avkjøles i noen minutter før servering.
Pass på grønnkålen under steketiden så ikke den blir brent.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no