Granolabar
1 time
Prøv noen smakfulle og energirike granolabars. Perfekt for deg som ønsker en ny vri på frokosten eller et mellommåltid når du er på farten.
Ingredienser:
- 5 dl havregryn
- 3 ss proteinpulver (vanilje)
- 2 ts mandelmel/kokosmel
- 1 ts kanel
- En klype salt
- 60 g peanøttsmør
- 20 g raw honning
- 1,2 dl lettmelk
- 4 dråper stevia vanilje
- Mørk sjokolade (kan sløyfes)
- Tranebær/rosiner (kan sløyfes)
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen til 180 grader og gjør klar en form. (Her brukte vi en på 20 x 20 cm) Spray med bakespray eller legg i bakepapir.
- I en stor bolle blander du havregryn, proteinpulver, mandelmel/kokosmel, kanel og salt.
- I en middels stor bolle blander du peanøttsmør, honning, melk og steviadåper.
- Hell den flytende blandinger gradvis over i den tørre og rør godt under hele prosessen til du får en jevn blanding. Deretter blander du inn bærene.
- Hell blandinen over i formen, press den ned og fordel jevnt utover.
- Stek i ovnen i ca. 20 minutter til kantene får en gyldenbrun farge.
- Smelt sjokolade og hell over. Fordel utover med en slikkepott.
- La formen avkjøle seg i 20 minutter før du kuttter opp barene i åassende biter.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no