Karameliserte bananer
20 min
Bananer karamelisert i sitronsaft, kanel, ingefær og sukrin. En frisk og søt dessert som alle kan lage. Kombiner sammen med vaniljeis og prøv dine egne varianter med annen frukt.
Ingredienser:
- 3 modne bananer
- 1 ss sitronsaft
- 2 ss olje
- 3 ss søtningsstoff
- 1/2 ts kanel
- 1/2 ts ingefær
Slik gjør du:
- Skrell bananene og legg disse i en mellomstor bolle med sitronsaften.
- Varm oljen i en dyp stekepanne eller jerngryte i middelsvarme og rør inn bananene.
- Reduser varmen til middels lav og stek de i 10 minutter.
- Tilsett søtningsstoff, kanel og ingefæ. Rør så blandingen sammen.
- Rør ofte til bananene er møre (ca 4-6 minutter).
- Server varm.
Du kan også bruke annen frukt! Kjempe godt med pærer!
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no