Kokoskake i kopp
5 min
Kake i kopp har blitt veldig populært fordi det enkelt å lage og det lages på få minutter. Kokoskaken lages med få ingredienser og dens søte smak gjør den til en favoritt blant mange.
Ingredienser:
(1 person)
- 3 ss mørk sukkerfri sjokolade / 70% sjokolade (smeltet)
- 1 egg
- 2 ts kokossmør
- ¼ ts bakepulver
- 1 ts sukrin
Slik gjør du:
- Smelt sjokoladen (gjerne i mikrobølgeovnen) til den blir rennende. Rør godt om ofte, slik at sjokoladen ikke brenner seg.
- Bland alle ingrediensene sammen i en kopp og rør godt om til en jevn røre.
- Sett kaken i mikrobølgeovnen i 30-60 sekunder (varierer fra mikro til mikro) til ønsket konsistens. Stopp helst før kaken blir helt gjennomstekt, slik at den ikke blir tørr.
- Sikt gjerne sukrinmelis over kaken og ha en teskje sukkerfritt syltetøy på toppen. Serveres varm.
Sjekk kaken hvert 15 sekund til du oppnår ønsket konsistens. Bruk gjerne stekeovn (180 grader i 15-20 minutter)
Anbefalte retter

Kokoskuler
Kokoskulene kan være den perfekte kosen i helgen eller konfekten til kaffen. Sunne kuler med kokos som ikke bare smaker godt, men som også er rike på viktig energi for kroppen. Lages med bare tre ingredienser, raskt å lage, samtidig som det er utrolig enkelt!

Kokostrøfler
Trøflene med kokos som smaker nydelig og er rike på viktige næringsstoffer. Utrolig enkelt og det beste er at de lages på bare 5 minutter.

Kokossmør
Lag ditt eget kokossmør, det er både enklere og bedre enn du tror. Kokos er blitt veldig populært i matlagningen og er en av de store trendene fra USA. Kokosen har nemlig et stort bruksområde og på grunn av de gode helseeffektene tilfører den maten viktig næring.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no