Kokoskake i kopp
5 min
Kake i kopp har blitt veldig populært fordi det enkelt å lage og det lages på få minutter. Kokoskaken lages med få ingredienser og dens søte smak gjør den til en favoritt blant mange.
Ingredienser:
(1 person)
- 3 ss mørk sukkerfri sjokolade / 70% sjokolade (smeltet)
- 1 egg
- 2 ts kokossmør
- ¼ ts bakepulver
- 1 ts sukrin
Slik gjør du:
- Smelt sjokoladen (gjerne i mikrobølgeovnen) til den blir rennende. Rør godt om ofte, slik at sjokoladen ikke brenner seg.
- Bland alle ingrediensene sammen i en kopp og rør godt om til en jevn røre.
- Sett kaken i mikrobølgeovnen i 30-60 sekunder (varierer fra mikro til mikro) til ønsket konsistens. Stopp helst før kaken blir helt gjennomstekt, slik at den ikke blir tørr.
- Sikt gjerne sukrinmelis over kaken og ha en teskje sukkerfritt syltetøy på toppen. Serveres varm.
Sjekk kaken hvert 15 sekund til du oppnår ønsket konsistens. Bruk gjerne stekeovn (180 grader i 15-20 minutter)
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no