Ostekake med sjokolade
20min/3timer
Myk og saftig ostekake med sjokolade. Smaker nydelig og er supersunn.
Ingredienser:
Bunn
- 110 g valnøtter
- 40 g kakaopulver (100%)
- 200 g dadler
- 1 ts vanilje pulver
- En klype salt
Fyll:
- 360 g rå cashewnøtter, bløtet i kaldt vann over nattet, så tørket
- 1 ½ ts vanilje pulver
- 165g frossen banan
- 1 ts fersk sitron jus
- 3 ts vann
- En klype salt
- 40 g kakopulver (100%)
- 75 g dadler
Slik gjør du:
- Til bunnen: kjør valnøttene i en food processor til smuler. Tilsett så resten av ingrediensene og kjør til de er godt blandet
- Ta bunnmiksen og trykk den godt ned i en 20 cm rund kakeform.
- Til fyllet: Legg restene fra bunnen til side og kjør alle fyllingrediensene sammen i food processoren til en jevn røre.
- Smak til fyllet. Ønsker du en søtere smak, kan det tilsettes flere dadler.
- Hell fyllet over i formen og bruk en slikkepott for å få med restene.
- Legg plastfolie over formen og la kaken nedkjøles i fryseren i 2-3 timer.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no