SJOKOLADEMOUSSE
15 min / 3 timer
Sjokolademousse eller mousse au chocolat er en fransk spesialitet. En lett og velsmakende dessert som kan nytes med god samvittighet!
Ingredienser:
- 2 gelatinplater
- 20 g Philadelphia sjokolade
- 100 g mager vaniljekesam
- 2 ts kakao
- 2 ss sukrinmelis
- 1 eggehvite
- 2 ss vann
Slik gjør du:
- Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann til de blir myke (ca. 5 min)
- Bland sammen kesam, kakao, sukrinmelis og Philadelphia sjokoladen.
- Stivpisk eggehviten i en bolle.
- Kok opp vannet og ha gelatinplatene oppi.
- Bland så gelatinblandingen sammen med ingrediensen fra punkt 2.
Hell forsiktig over mens du rører rundt. - Derretter heller du over hele den stivpiskede eggehviten.
- Fordel så røren i ønsket form/bolle og sett den i kjøleskapet i ca. 3 timer før servering.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no