Sjokoladepudding
15 min / 4 timer
Sjokoladepuddingen er en sikker vinner i alle sammenhenger. Lag en sunn variant og nyt den som kveldskos, dessert eller server den til barna. Dette er en langt mer kalorivennlig utgave av den tradisjonelle puddingen som finnes i butikkhyllene uten at det går på kompromiss med smaken.
Ingredienser:
- 150 g mager kesam
- 2 dl lettmelk/skummet
- 2 ts sukrin gold
- 2 ts sukrinmelis
- 2 gelatinplater
- 2 ss kakaopulver
- En klype salt
- 2 dråper stevia vanilje (kan sløyfes)
Du kan også bruke mager vaniljekesam eller kesam lime som tilbehør.
Slik gjør du:
- Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann til de blir myke (ca. 5 min)
- Bland resten av ingrediensene i en kjele og kok opp på svak varme. Rør godt slik at det ikke brenner seg.
- Ha i gelatinplatene og la de smelte i blandingen.
- Hell røren i en form og la den avkjøles i 4 timer i kjøleskapet.
- Server gjerne med sunn vaniljesaus.
Anbefalte retter

Sjokolademousse
Sjokolademousse eller mousse au chocolat er en fransk spesialitet. En lett og velsmakende dessert, som kan nytes med god samvittighet!

Sjokoladetrøfler
Saftige sjokoladetrøfler av dadler er perfekt for deg som vil unne deg noe godt i helgen eller i hverdagen. Passer også perfekt ved siden av en kopp kaffe eller et iskaldt glass med melk. Nyt de med god samvittighet.

Panna cotta
Panna cotta er en italiensk pudding som lages på fløte, vanilje og søtning. En dessertrett som smaker fantastisk og er enkel å lage!
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no