Sjokoladepudding
15 min / 4 timer
Sjokoladepuddingen er en sikker vinner i alle sammenhenger. Lag en sunn variant og nyt den som kveldskos, dessert eller server den til barna. Dette er en langt mer kalorivennlig utgave av den tradisjonelle puddingen som finnes i butikkhyllene uten at det går på kompromiss med smaken.
Ingredienser:
- 150 g mager kesam
- 2 dl lettmelk/skummet
- 2 ts sukrin gold
- 2 ts sukrinmelis
- 2 gelatinplater
- 2 ss kakaopulver
- En klype salt
- 2 dråper stevia vanilje (kan sløyfes)
Du kan også bruke mager vaniljekesam eller kesam lime som tilbehør.
Slik gjør du:
- Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann til de blir myke (ca. 5 min)
- Bland resten av ingrediensene i en kjele og kok opp på svak varme. Rør godt slik at det ikke brenner seg.
- Ha i gelatinplatene og la de smelte i blandingen.
- Hell røren i en form og la den avkjøles i 4 timer i kjøleskapet.
- Server gjerne med sunn vaniljesaus.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no