Brownies
25 min
Brownies kommer fra Amerika, men behøver ikke assosieres som en eneste stor kaloribombe. Denne sunnere versjonen er saftig og smaker helt fantastisk! Vi kan love at denne faller i smak for både store og små.
Ingredienser:
- 25 g havremel
- 30 g fettredusert mandelmel
- 50 g sukrinmelis
- 50 g sukrin gold
- 30 g original kakao
- 130 g mager kesam
- 2 egg
- 1 ts ekte vaniljepulver
- 2 dråper vaniljeessens
- Én klype salt
Fyll:
- 70 g philadelphia lett
- 15 g original kakao
- 30 g sukrinmelis
Slik gjør du:
- Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og miks til en jevn røre.
- Smør kokosolje i formen (14×18 cm).
- Hell 2/3 av kakerøren i den smurte formen.
- Bland inn alle ingrediensene til fyllet. Fordel fyllet i kladder jevnt i røren.
- Fordel resten av kakerøren over fyllet.
- Stek browniesen midt i ovnen på 180 grader i 12-15 minutter.
- Sikt sukrinmelis over og server gjerne varm som kald.
Browniesen smaker også nydelig som avkjølt dagen etter.
Anbefalte retter

Kokoskake i kopp
Kake i kopp er blitt populært, fordi det enkelt å lage og lages på få minutter. Kokoskaken lages med få ingredienser og dens søte smak gjør den til en favoritt blant mange.

Havregrynskake
Ønsker du et alternativ til havregrøten? Da er denne kaken av havregryn perfekt til frokost eller som et mellommåltid. Den kan også nytes som en dessert og er rik på både næring og energi.

Gulrotkake
Deilig gulrotkake toppet med krem og hakkede mandler. En sunnere variant av en av folkets favoritter.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no