BACALAO
Ingredienser
(4 personer)
- 700 g klippfisk, utvannet og renset
- 500 g kålrot i skiver
- 500 g poteter i skiver
- 2 bokser hermetiske hakkede tomater
- 1 gul løk, finhakket
- 1 paprika hakket
- 2 hvitløkfedd, revet
- 2 ss tomatpure
- 1 chili, hakket uten frø
- 1 dl olivenolje
- En klype salt og pepper
Slik gjør du:
- Klippfisken vannes ut i minimum 2 døgn før bacalaoen skal lages.
- Varm opp en kjele med olivenoljen.
- Tilsett alle ingrediensene i kjelen og kok opp.
- Når bacalaoen koker setter du ned varmen og lar det stå å småkoke i ca 1 time, gjerne lenger.
- Server.
Anbefalte retter

Fiskegryte
Fiskegryte er en sunn middag som lager seg selv. Fisk og grønnsaker gir kroppen viktige næringsstoffer og er derfor viktige byggestener for et sunnere kosthold.

Viltgryte
En kraftfull gryte med deilige smaker. Bruk det viltkjøttet du ønsker med tradisjonelle rotgrønnsaker. Smak gryterett på sitt beste!

Tunfisk pizza
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no