BACALAO
Ingredienser
(4 personer)
- 700 g klippfisk, utvannet og renset
- 500 g kålrot i skiver
- 500 g poteter i skiver
- 2 bokser hermetiske hakkede tomater
- 1 gul løk, finhakket
- 1 paprika hakket
- 2 hvitløkfedd, revet
- 2 ss tomatpure
- 1 chili, hakket uten frø
- 1 dl olivenolje
- En klype salt og pepper
Slik gjør du:
- Klippfisken vannes ut i minimum 2 døgn før bacalaoen skal lages.
- Varm opp en kjele med olivenoljen.
- Tilsett alle ingrediensene i kjelen og kok opp.
- Når bacalaoen koker setter du ned varmen og lar det stå å småkoke i ca 1 time, gjerne lenger.
- Server.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no