Fiskegryte
30 min
Fiskegryte er en sunn middag som lager seg selv. Fisk og grønnsaker gir kroppen viktige næringsstoffer og er derfor viktige byggestener for et sunnere kosthold.
Ingredienser:
(2 personer)
- 6 dl fiskekraft
- 1 dl lettmelk
- 2 ss Olivenolje
- 300 g steinbit/ torsk i terninger
- 1 rødløk opphakket i båter
- 1 paprika delt i terninger
- 2 hvitløksfedder finhakket
- 1 Gulrot i fyrstikktynne strimler
- En klype salt og pepper
- 4 ss Kesam mager
Slik gjør du:
- Varm opp en kjele på middels høy varme med oljen og tilsett løken.
- La løken surre til den får en gylden farge og tilsett buljongen, la dette koke opp.
- Når gryten koker tilsettes paprika, gulrot, hvitløksfeddene og la det småkoke i 10 minutter.
- Tilsett fisken sammen med melken og la gryten putre i ca 5 minutter. Rør godt om.
- Senk varmen, tilsett kesamen, salt og pepper, samtidig som gryten røres godt om (ca 2 min).
- Serveres varm.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no