Fiskegryte
30 min
Fiskegryte er en sunn middag som lager seg selv. Fisk og grønnsaker gir kroppen viktige næringsstoffer og er derfor viktige byggestener for et sunnere kosthold.
Ingredienser:
(2 personer)
- 6 dl fiskekraft
- 1 dl lettmelk
- 2 ss Olivenolje
- 300 g steinbit/ torsk i terninger
- 1 rødløk opphakket i båter
- 1 paprika delt i terninger
- 2 hvitløksfedder finhakket
- 1 Gulrot i fyrstikktynne strimler
- En klype salt og pepper
- 4 ss Kesam mager
Slik gjør du:
- Varm opp en kjele på middels høy varme med oljen og tilsett løken.
- La løken surre til den får en gylden farge og tilsett buljongen, la dette koke opp.
- Når gryten koker tilsettes paprika, gulrot, hvitløksfeddene og la det småkoke i 10 minutter.
- Tilsett fisken sammen med melken og la gryten putre i ca 5 minutter. Rør godt om.
- Senk varmen, tilsett kesamen, salt og pepper, samtidig som gryten røres godt om (ca 2 min).
- Serveres varm.
Anbefalte retter

Fiskepinner av torsk
Fiskepinner av torsk er hele familiens favoritt og er retten du lett lager selv. Fiskepinnene blir da ekstra saftige og gir deg viktig næring for kroppen.

Fiskekaker
Fiskekaker er sunt og har mange viktige næringskilder som kroppen trenger. Spis en sunn og kjempe god fiskemiddag for hele familien.

Tunfisk pizza
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no