Fiskekake
20 min
Fiskekaker er sunt og har mange viktige næringskilder som kroppen trenger. Spis en sunn og kjempe god fiskemiddag for hele familien.
Ingredienser:
(2 personer)
- Olivenolje (steking)
- 350 g torsk
- 2 ts salt
- en klype pepper
- 1 egg
- 1 vårløk finhakket
- 2 ss mandelmel
- Ca 1 dl lettmelk
- 1 hvitløkfedd finhakket
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen 140 grader.
- Kjør torsken i en foodprosessor sammen med hvitløken, salt og pepper
- Etter tosken er rørt sammen til en jevn farse, tilsettes mel.
- La melet blandes helt sammen med torsken og tilsett egget
- Hell over melken og vårløken til du får en ønsket konsistens på farsen
- Varm opp en panne med olje på middels varme og bak farsen til små kaker, og stek de på hver side til de blir gylne på begge sider.
- La kakene steke i ovnen ca 5 minutter etter steking.
- Servering.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no