Fiskepinner av torsk
20 min
Fiskepinner av torsk er hele familiens favoritt og er retten du lett lager selv. Fiskepinnene blir da ekstra saftige og gir deg viktig næring for kroppen.
Ingredienser:
(2 personer)
- 6 ss rapsolje (steking)
- 400g torsk, skjært opp i 2-3 cm tykke strimler
- 2 ss sammalt mel/brødsmuler (grovt)
- 1 egg
- En klype salt og pepper
- Strøkavring
Slik gjør du:
- Visp egg sammen med salt og pepper i en liten bolle.
- Legg melet på en tallerken.
- Hell litt strøkavring på en ny tallerken.
- Skjær fisken på langs, ca 2-3 cm brede strimler.
- Rull torskeskivene først i melet, deretter pensle med egg og til slutt rull rundt i de tørre brødsmulene.
- La fisken små tørke på en tallerken, samtidig som du varmer opp en stekepanne med oljen på middels høy varme.
- Stek fiskepinnene til de blir gylne på begge sidene, ca 4 minutter totalt.
- Server.
Anbefalte retter

Fiskegryte
Fiskegryte er en sunn middag som lager seg selv. Fisk og grønnsaker gir kroppen viktige næringsstoffer og er derfor viktige byggestener for et sunnere kosthold.

Fiskekaker
Fiskekaker er sunt og har mange viktige næringskilder som kroppen trenger. Spis en sunn og kjempe god fiskemiddag for hele familien.

Eksotisk tunfiskwrap
Tunfiskwrapen er utrolig enkel, rask å lage og samtidig veldig sunn! Inspirert av det asiatiske kjøkken som gir en utrolig god smaksopplevelse.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no