Kongekrabbe marinert med chili og hvitløk
ca. 20 min
Kongekrabben er et av havets store delikatesser og har et fantastisk godt kjøtt. Chilimarinaden trigger smaksløkene og gir en spennende smak på krabben. Egner seg både til grilling og steking.
Ingredienser:
Marinade til 1 kg kongekrabbe
(2 personer)
- 1/2 finhakket rød chili
- 2 dl olivenolje
- Saften av en lime
- 2 fedd finhakket hvitløk
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen på 230 grader.
- Del krabbeklørne på langs og legg skallsiden ned på et stekebrett.
- Bland alle ingrediensene til marinaden sammen i en bolle og pensle over krabbekjøttet.
- Sett stekebrettet i ovnen i ca 8 minutter.
- Server gjerne med en frisk salat og avocado.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no