OVNSBAKT TORSK
25 min
Den ovnsbakte torskefileten er en delikatesse og passer perfekt som hverdagsmat! Raskt, enkelt, smakfult og ikke minst full av viktige næringstoffer!
Ingredienser 2 personer:
- 300 g torskefilet (deles i to (150 g)
- 100 g brokkoli
- 1 gulrot hakket i skiver
- 4 skiver spekeskinke
- 2 tomater i skiver
- ½ sitron
- 1 appelsin
Slik gjør du:
- Forvarm oven på 175 grader.
- Surr begge torskefiletene inn i spekeskinken og legg filetene på en seng med tomater i den ildfaste formen.
- Ha i gulrot og brokkoli i den ildfaste formen.
- Press sitron og appelsinsaft over formen og stek i 20 minutter.
Anbefalte retter

Fiskepinner av torsk
Fiskepinner av torsk er hele familiens favoritt og er retten du lett lager selv. Fiskepinnene blir da ekstra saftige og gir deg viktig næring for kroppen.

Laksewrap
Laksen er ikke bare rik på viktige næringsstoffer for kroppen, den er fantastisk god også. Prøv laksewrap som den perfekte nistepakken.

Fiskekaker
Fiskekaker er sunt og har mange viktige næringskilder som kroppen trenger. Spis en sunn og kjempe god fiskemiddag for hele familien.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no