ROTGRYTE MED FISK
Ingredienser:
- 400 g torskefilet, uten skinn og bein
- ½ stk søtpotet (ca 150 g) , i skiver
- 1 stk vårløk, finhakket
- 2 stk gulrot, opphakket
- 2 skiver kålrot
- 2 skiver sellerirot
- 2 dl vann
- 0,5 terning fiskebuljong
- 1 ss mandelmel
- 2 dl lettmelk
- 3 ss creme fraiche
- 1 ts salt
- En klype pepper
Slik gjør du:
- Varm opp en kjele med olje og løk.
- La løken surre til den får en gyldenbrunfarge og tilsett vann med buljong.
- Rør buljongen inn i vannet, legg til alle rotgrønnsakene og la dette koke i ca 10 minutter.
- Hell i mel melk og creme fraiche, rør dette godt sammen.
- Sett ned varmen og tilsett fisken i kjelen.
- La gryten ligge å trekke i ca 10 minutter.
- Krydre med salt og pepper.
- Server.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no