Sashimi av laks
10 min
Sashimi er en rett som passer perfekt som gjestemat. Lag en sunnere middag med fisk, som gir masse næring.
Ingredienser:
- 250 g lakseloin i tynne skiver
- ½ agurk i fyrstikktynne strimler
- 3 reddiker i fyrstikktynne strimler
- 3-4 kvaster koriander
- ½ lime
- 2 ss glutenfri kikkoman soyasaus
- ½ ts finrevet fersk ingefær
- 1 ss gressløk
Slik gjør du:
- Skjær lakseloinen i så tynne skiver du klarer og legg de pent på en tallerken.
- Bland sammen saften av en lime, soyasaus og ingefær i en bolle.
- Hell sausen over laksen og server sammen med agurk, reddik og koriander.
Hvis du er i tvil om fisken kan spises rå, kan den fryses i minimum 24 timer på forhånd.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no