Sashimi av laks
10 min
Sashimi er en rett som passer perfekt som gjestemat. Lag en sunnere middag med fisk, som gir masse næring.
Ingredienser:
- 250 g lakseloin i tynne skiver
- ½ agurk i fyrstikktynne strimler
- 3 reddiker i fyrstikktynne strimler
- 3-4 kvaster koriander
- ½ lime
- 2 ss glutenfri kikkoman soyasaus
- ½ ts finrevet fersk ingefær
- 1 ss gressløk
Slik gjør du:
- Skjær lakseloinen i så tynne skiver du klarer og legg de pent på en tallerken.
- Bland sammen saften av en lime, soyasaus og ingefær i en bolle.
- Hell sausen over laksen og server sammen med agurk, reddik og koriander.
Hvis du er i tvil om fisken kan spises rå, kan den fryses i minimum 24 timer på forhånd.
Anbefalte retter

Sushi
Sushi er nasjonalretten til Japan og består av fisk, ris og dressinger. Sushi kan nyes på en sunn og god måte, og gjør måltidet eksotisk.

Fiskekaker
Fiskekaker er sunt og har mange viktige næringskilder som kroppen trenger. Spis en sunn og kjempe god fiskemiddag for hele familien.

Eksotisk tunfiskwrap
Tunfiskwrapen er utrolig enkel, rask å lage og samtidig veldig sunn! Inspirert av det asiatiske kjøkken som gir en utrolig god smaksopplevelse.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no