Sushi
15 min
Sushi er nasjonalretten i Japan og består av fisk, ris og dressinger.
Ingredienser:
(2 personer)
- 400 g laksefilet, skinn og beinfri
- 4 store ark Nori (tang)
- Fullkornsris
- 1 avokado i terninger
- ½ agurk i terninger
- Glutenfri kikkoman soyasaus
- Wasabi
Slik gjør du:
- Kutt laksefiletene i 1 cm tykke skiver.
- Del noriarkene i to og legg laks, avokado, agurk og en 1 ss ris på arket.
- Rull noriene sammen.
- Server sushien sammen wasabi og soyasaus.
Hvis du er i tvil om fisken kan spises rå, kan den fryses i minimum 24 timer.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no