Sushi
15 min
Sushi er nasjonalretten i Japan og består av fisk, ris og dressinger.
Ingredienser:
(2 personer)
- 400 g laksefilet, skinn og beinfri
- 4 store ark Nori (tang)
- Fullkornsris
- 1 avokado i terninger
- ½ agurk i terninger
- Glutenfri kikkoman soyasaus
- Wasabi
Slik gjør du:
- Kutt laksefiletene i 1 cm tykke skiver.
- Del noriarkene i to og legg laks, avokado, agurk og en 1 ss ris på arket.
- Rull noriene sammen.
- Server sushien sammen wasabi og soyasaus.
Hvis du er i tvil om fisken kan spises rå, kan den fryses i minimum 24 timer.
Anbefalte retter

Sashimi av laks
Sashimi er en rett som er perfekt for gjester og imponerer vennene dine. Lag en sunnere middag med fisk, som gir masse næring og er utrolig delikat.

Fiskepinner av torsk
Fiskepinner av torsk er hele familiens favoritt og er retten du lett lager selv. Fiskepinnene blir da ekstra saftige og gir deg viktig næring for kroppen.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no