Havregrøt med banan og peanøttsmør
10 min
Havregrøten er en av de norske tradisjonelle rettene og er raskt, enkelt, sunt og godt. Smak til med spennende nye smaker som banan og peanøttsmør, som løfter smaken til et nytt nivå.
Ingredienser:
- 60 g havregryn
- ½ banan
- 1 ss peanøttsmør
- 1 dl melk
- 1/2 dl vann
Slik gjør du:
- Kok opp havregrynen med melk og vann.
- Mos bananen og ha den i ved slutten av koketiden sammen med peanuttsmøret.
- Server med ønsket tilbehør
Anbefalte retter

Havregrøt med eggehvite
Proteinrik og luftig grøt med eggehvite er sunt, enkelt, raskt og utrolig godt. Som en sunnere frokost gir deg den perfekte start på dagen.

Havregrøt
Havregrøten har vært trofast ved frokostbordet siden 1900-tallet. Havregrynet består av 100% fullkorn som tilfører oss kostfiber og et jevnt energinivå. Grøten er sunn, rask og kan kombineres og varieres på utallige måter.

Havregrynmusli
Havregrynmusli er det perfekte frokost-tilbehøret eller rett og slett en frokost i seg selv. Det er enkelt å lage, lett og oppbevare og er samtidig er det er sunt og godt. Kan nytes som en sunn frokost, lunsj eller dessert og byr på rikelig med næring.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no