Havregrøt med eggehvite
10 min
Proteinrik og luftig grøt med eggehvite er sunt, enkelt, raskt og utrolig godt. Som en sunnere frokost gir den deg den perfekte start på dagen.
Ingredienser:
- 60 g havregryn
- 3 eggehviter
- 1 ts sukrin gold
- 1 ts kanel
- ½ salt
Slik gjør du:
- Tilsett passelig mengde vann eller lettmelk og kok opp havregrynet.
- Når grøten begynner å tykne, tilsetter du sukrin gold og eggehvitene.
- Visp grøten slik at eggehvitene ikke skiller seg. Etter kort tid vil du se at grøten løfter seg og blir luftig. Den er nå klar til servering.
Anbefalte retter

Havregrøt med banan og peanøttsmør
Grøten som er full av viktige næringsstoffer. Sammen med banan og peanøttsmør tilføres det en ny dimensjon av smaker.

Havrelapper
Lapper er av sterk norsk tradisjon og smaker like fantastisk hele året. Havrelappene er en dessert som alle kan lage og kan nytes med god samvittighet!

Havregrynskake
Ønsker du et alternativ til havregrøten? Da er denne kaken av havregryn perfekt til frokost eller som et mellommåltid. Den kan også nytes som en dessert og er rik på både næring og energi.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no