Havregrynmüsli
20 min
Havregrynmusli er det perfekte frokosttilbehøret eller rett og slett en frokost i seg selv. Det er enkelt å lage, lett å oppbevare samtidig som det er sunt og godt. Kan nytes som en sunn frokost, lunsj eller en dessert som byr på rikelig med næring.
Ingredienser:
- 60g havregryn
- Sukrin gold
- Kanel
Bland mager vaniljekesamam sammen med Cottage cheesen for en saftigere youghurt konsistens. Topp med Natreen eller annen sukkererstatning og en spiseskje sukkerfri syltetøy.
Slik gjør du:
- Stek havregryn i en stekepanne med middels varme til havregrynen har fått en gylden farge
- Plasser havregrynen på siden av stekepannen og fyll en toppet spiseskje med sukrin gold. Derretter smelter du dette på pannen
- Blad så inn havregrynen med sukkeret og gjenta ved å smelte enda en toppet spiseskje med sukrin gold som du igjen blander sammen med havregrynen
- Krydre godt med kanel og bland det hele sammen
- Legg havregrynen utover et bakepapir og la papiret trekke ut fuktigheten slik at du sitter igjen med sprøe havremüsli. Dette er viktig for sluttresultatet.
- Server gjerne sammen med kesam, cottage cheese og friske bær
Anbefalte retter

Havregrøt med banan og peanøttsmør
Grøten som er full av viktige næringsstoffer. Sammen med banan og peanøttsmør tilføres det en ny dimensjon av smaker.

Havregrøt
Havregrøten har vært trofast ved frokostbordet siden 1900-tallet. Havregrynet består av 100% fullkorn som tilfører oss kostfiber og et jevnt energinivå. Grøten er sunn, rask og kan kombineres og varieres på utallige måter.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no