Havregrynmüsli
20 min
Havregrynmusli er det perfekte frokosttilbehøret eller rett og slett en frokost i seg selv. Det er enkelt å lage, lett å oppbevare samtidig som det er sunt og godt. Kan nytes som en sunn frokost, lunsj eller en dessert som byr på rikelig med næring.
Ingredienser:
- 60g havregryn
- Sukrin gold
- Kanel
Bland mager vaniljekesamam sammen med Cottage cheesen for en saftigere youghurt konsistens. Topp med Natreen eller annen sukkererstatning og en spiseskje sukkerfri syltetøy.
Slik gjør du:
- Stek havregryn i en stekepanne med middels varme til havregrynen har fått en gylden farge
- Plasser havregrynen på siden av stekepannen og fyll en toppet spiseskje med sukrin gold. Derretter smelter du dette på pannen
- Blad så inn havregrynen med sukkeret og gjenta ved å smelte enda en toppet spiseskje med sukrin gold som du igjen blander sammen med havregrynen
- Krydre godt med kanel og bland det hele sammen
- Legg havregrynen utover et bakepapir og la papiret trekke ut fuktigheten slik at du sitter igjen med sprøe havremüsli. Dette er viktig for sluttresultatet.
- Server gjerne sammen med kesam, cottage cheese og friske bær
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no