HAVREGRYNSKAKE
25 min
Ønsker du et alternativ til havregrøten? Da er denne kaken av havregryn perfekt til frokost eller som et mellommåltid. Den kan også nytes som en dessert og er rik på både næring og energi.
Ingredienser:
- 50 g havremel
- 1 ss sukrin gold
- 1/2 ts bakepulver
- 3 dråper stevia søtning av vanilje (kan sløyfes)/ 3 ss sukrin
- 1 eggehvite
- 0,5 dl lettmelk
- 1 ts kakao hvis sjokoladesmak er ønskelig (du kan også bruke proteinpulver med sjokoladesmak).
Forslag tilbehør:
Vaniljekesam
Slik gjør du:
- Sett stekovnen på 180 grader.
- Bland alle ingrediensene godt med unntak av kakaoen/proteinpulveret.
- Hell 2/3 av røren i en liten form eller muffinsform alt ettersom hva du ønsker.
- Bland kakaoen/proteinpulveret i resten av røren og hell over.
- Stekes midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Anbefalte retter

Yoghurtis med havregryn
Prøv en næringsrik yoghurtis fylt med havregryn og bær. Enkel å lage og overraskende god! Spis den som en dessert eller et mellommåltid.

Pizzabunn av havregryn
Lag en ekstra sunn, mettende og energirik pziza med havregryn! Fyll med ønsket tilbehør og spis med god samvittighet.

Havregrøt med banan og peanøttsmør
Grøten som er full av viktige næringsstoffer. Sammen med banan og peanøttsmør tilføres det en ny dimensjon av smaker.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no