HAVREGRYNSKAKE
25 min
Ønsker du et alternativ til havregrøten? Da er denne kaken av havregryn perfekt til frokost eller som et mellommåltid. Den kan også nytes som en dessert og er rik på både næring og energi.
Ingredienser:
- 50 g havremel
- 1 ss sukrin gold
- 1/2 ts bakepulver
- 3 dråper stevia søtning av vanilje (kan sløyfes)/ 3 ss sukrin
- 1 eggehvite
- 0,5 dl lettmelk
- 1 ts kakao hvis sjokoladesmak er ønskelig (du kan også bruke proteinpulver med sjokoladesmak).
Forslag tilbehør:
Vaniljekesam
Slik gjør du:
- Sett stekovnen på 180 grader.
- Bland alle ingrediensene godt med unntak av kakaoen/proteinpulveret.
- Hell 2/3 av røren i en liten form eller muffinsform alt ettersom hva du ønsker.
- Bland kakaoen/proteinpulveret i resten av røren og hell over.
- Stekes midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no