Havremuffins
20 min
Nyt ferske og sunne havremuffins til frokost eller dessert. De er fylt med viktige næringstoffer, energi og kostfiber som gir deg et jevnt energinivå utover dagen.
Ingredienser:
- 50 g lettkokte havregryn
- 1 eggehvite
- 30 g vaniljekesam
- 0,5 dl lettmelk
- 1 ss sukrin gold (kan erstattes med annen søtning)
- 1/2 ts bakepulver
- 1 ts kanel
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Bland alle ingrediensene sammen.
- Fordel røren i muffinsformer.
- Stek i ca. 15 minutter midt i ovnen
- Avkjøl og server.
Fyll muffinsformene nesten opp til kanten! Da får du en ekstra fin form.
Anbefalte retter

Havrelapper
Lapper er av sterk norsk tradisjon og smaker like fantastisk hele året. Havrelappene er en dessert som alle kan lage og kan nytes med god samvittighet!

Havregrynskake
Ønsker du et alternativ til havregrøten? Da er denne kaken av havregryn perfekt til frokost eller som et mellommåltid. Den kan også nytes som en dessert og er rik på både næring og energi.

Havregrynmusli
Havregrynmusli er det perfekte frokost-tilbehøret eller rett og slett en frokost i seg selv. Det er enkelt å lage, lett og oppbevare og er samtidig er det er sunt og godt. Kan nytes som en sunn frokost, lunsj eller dessert og byr på rikelig med næring.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no