Kyllingsnitzel
20 min
Hjemmelagde saftige kyllingsnitzler med sprø skorpe, som kan nytes alene med ovnsbakte grønnsaker eller brukes i hamburger. Spis en sunn lunsj eller middag med mindre kalorier som i tillegg er utrolig godt!
Ingredienser:
(4 personer)
- 4 kyllingfileter
- Revet parmesan
- Oregano
- Strøkavring
- 1 egg
- En klype salt
- 2 ss olivenolje
- Mozerella ost
Forslag tilbehør:
- Marinarasaus
- Chilisaus
Slik gjør du:
- Legg kyllingen inn i folie og lett hamre kyllingen med en kjevle eller kjele. Deretter klapp kyllingen tørr med tørkepapir.
- Kombiner strøkavring, parmesan og oreganoen i en bolle.
- Ta en ny bolle og visp sammen egget sammen med saltet, før du pensler egget på kyllingen og ruller kyllingen inn i brødblandingen.
- Varm opp oljen på middels høy varme i en panne. Når oljen glitrer legges kyllingfiletene i pannen og stekes ca 2 minutter på hver side til de blir gyldenbrune. Etterstek under et lokk i pannen i ca 6-8 minutter, slik at kjøttet blir gjennomstekt.
- Dryss mozarella over kyllingfileten når 1 minutt gjenstår av stekingen.
- Server.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no