CHILI CON CARNE
1 time
Chili con carne som betyr chili med kjøtt, er en rett som imponerer og er samtidig enkel å lage! Den verdenskjente gryteretten er full av gode aromaer og er en middag som hele familien liker!
Ingredienser
(4 personer)
- 400 g karbonadedeig
- 2 bokser skåldede tomater
- 3 hvitløkfedd, revet
- 1 Paprika finhakket
- 1 røde chilipepper finhakket uten frø
- 1 løk finhakket
- 1 hermetisk boks mais
- 1 boks tomatbønner
- 2 ts chilipulver
- 1 ts organo
- 2 laurblader
- ½ ts malt spisskummen
- En klype salt
Slik gjør du:
- Stek kjøttet i en panne til det har blitt gjennomstekt.
- Varm opp en kjele med olje og løk og tilsett kjøttet når løken har fått en gylden farge.
- Tilsett resten av ingrediensene (unntatt mais og bønner), og rør de godt inn i gryten.
- Kok opp gryten på svak varme i ca 1 time med lokk (tilsett maisen og bønnene 30 minutter før gryten er ferdig).
- Server.
Anbefalte retter

Kyllinggryte med chili
En ordentlig spicy kyllinggryte på meksikansk vis. Tilsett chili hvis du ønsker den ekstra hot. Gryten egner seg perfekt for gjester og piffer opp en vanlig middag.

Viltgryte
En kraftfull gryte med deilige smaker. Bruk det viltkjøttet du ønsker med tradisjonelle rotgrønnsaker. Smak gryterett på sitt beste!

Fiskegryte
Fiskegryte er en sunn middag som lager seg selv. Fisk og grønnsaker gir kroppen viktige næringsstoffer og er derfor viktige byggestener for et sunnere kosthold.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no