Fylt paprika
30 min
Denne retten blir fort en favoritt hos mange og er den perfekte tapasretten. Fylte paprika med kjøttdeig er enkelt, metter godt og har et lavt innhold av karbohydrater.
Ingredienser 2 personer:
- 400 g karbonadedeig/ kyllingkjøttdeig
- 2 ss olivenolje/rapsolje (steking)
- 1 løk, finhakket
- 2 hvitløkfedd, finhakket
- 1 ts chilipulver
- 5 cherrytomater finhakket
- 4 store paprika (del i to og fjern innmaten fra paprikaen)
- 1 ss matfløte (pr del) (kan sløyfes)
- Revet ost
Slik gjør du:
- Del paprikaene i to og rens de for hinner og frø.
- Varm opp en stekepanne med olje og ha i løken.
- Stek karbonadedeigen/kyllingkjøttdeigen til den en gjennomstekt.
- Rør godt om, samtidig som de finhakkede tomatene og chilipulveret tilsettes.
- Fyll paprikaene med kjøttblandingen fra pannen og ha i matfløten med revet ost på hver av paprikaene.
- Gratiner i ovnen i 20 minutter.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no