Fylt paprika
30 min
Denne retten blir fort en favoritt hos mange og er den perfekte tapasretten. Fylte paprika med kjøttdeig er enkelt, metter godt og har et lavt innhold av karbohydrater.
Ingredienser 2 personer:
- 400 g karbonadedeig/ kyllingkjøttdeig
- 2 ss olivenolje/rapsolje (steking)
- 1 løk, finhakket
- 2 hvitløkfedd, finhakket
- 1 ts chilipulver
- 5 cherrytomater finhakket
- 4 store paprika (del i to og fjern innmaten fra paprikaen)
- 1 ss matfløte (pr del) (kan sløyfes)
- Revet ost
Slik gjør du:
- Del paprikaene i to og rens de for hinner og frø.
- Varm opp en stekepanne med olje og ha i løken.
- Stek karbonadedeigen/kyllingkjøttdeigen til den en gjennomstekt.
- Rør godt om, samtidig som de finhakkede tomatene og chilipulveret tilsettes.
- Fyll paprikaene med kjøttblandingen fra pannen og ha i matfløten med revet ost på hver av paprikaene.
- Gratiner i ovnen i 20 minutter.
Anbefalte retter

Gratinert squash
En spennende og ny vri på middagen. Perfekt som deling til tapas, men kan også være en middag i seg selv.

Kyllingkjøttboller i tomatsaus
Hjemmelagde saftige kyllingkjøttboller som er alltid en sikker vinner og smaker fantastisk sammen med tomatsaus. Kjøttbollene kan være en middag i seg selv, men er også perfekt som en liten rett til koldtbordet eller som tapas.

Pizzabunn av havregryn
Lag en ekstra sunn, mettende og energirik pziza med havregryn! Fyll med ønsket tilbehør og spis med god samvittighet.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no