Grillspyd med mørbrad
20 min
Grillspydet er den perfekte grillmaten når du ønsker å lage en rask og ny vri på middagen. Kombinert med mørbrad, som er det møreste kjøttet på låret til oksen og stekte grønnsaker er dette en saftig og smakfull middag for hele familien.
Ingredienser 2 personer:
- 300 g mørbrad (okse) i terninger
- 4 cherry tomater
- 4 stk champinjong i terninger
- 1 paprika i terninger
- 1 maiskolbe skjært i biter
- 2 lange grillspidd
- ½ løk finhakket
- ca 2 ss Olivenolje (steking)
- Litt salt og pepper
Slik gjør du:
- Tre en terning av oksekjøttet, tomatene, champinjongen, paprika og maisen i ulik rekkefølge, på hvert av grillspydene.
- Varm opp en grill eller stekepanne med olivenolje på middels høy varme, og tilsett løken.
- Legg spiddene i pannen og strø litt salt og pepper over.
- Snu på spiddene slik at de får en fin stekeskorpe på hver side.
- Når kjøttet er gjennomstekt, er middagen klar.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no