Kylling tandoori
20 min
Ingredienser 4 personer:
- 4 kyllingfileter i biter
Saus:
- 2 dl Gresk yoghurt
- 1 dl Creme fraiche
- 2 hvitløksfedd, revet
- 1 ts salt
- 1 ss paprikakrydder
- 1 ts koriander malt
- ½ sitron presset
- 1 ss revet ingefær
Slik gjør du:
- Varm opp pannen på middels høy varme.
- Bland alle ingrediensene fra sausen i en bolle og rør godt sammen.
- Legg kyllingfiletene i pannen og stek til de er gjennomstekt.
- Tilsett sausen i pannen og la tandoorien koke opp.
- La det koke i ca 1-2 minutter, før varmen settes ned og lar det trekke i 3-4 minutter.
- Server gjerne sammen med fullkornsris eller salat.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no