Kyllinggryte med chili
40 min
En ordentlig spicy kyllinggryte på meksikansk vis. Tilsett chili hvis du ønsker den ekstra hot. Gryten egner seg perfekt for gjester og piffer opp en vanlig middag.
Ingredienser:
(2 personer)
- 2 ts olivenolje
- 1 løk finhakket
- 1 ts malt spisskummen
- 4dl kyllingkjøttkraft
- 200 g bønner
- 3 ts chilikrydder
- 2 kyllingfileter
- 1 ss hakket koriander
Slik gjør du:
- Varm olje i en kjele med middels varme.
- Tilsett løk og fres løken i kjelen til den er myk. Tilsett spisskummen, bønner, chilikrydder og kyllingkjøttkraften i og kok opp.
- Reduser varmen og la det småkoke i 15 minutter.
- Skjær kyllingfileten i biter og stek bitene i en varm stekepanne med olje i ca 3 minutter.
- Senker varmen og legg på lokk i 4 minutter slik at kyllingen gjennomstekes.
- Tilsett kyllingen i gryten ca 2 minutter før gryten er ferdigkokt og rør til.
- Serveres varm.
Anbefalte retter

Viltgryte
En kraftfull gryte med deilige smaker. Bruk det viltkjøttet du ønsker med tradisjonelle rotgrønnsaker. Smak gryterett på sitt beste!

Italienske kyllingruller
Pesto og mozarella gir en saftig og smaksrik opplevelse sammen med kyllingen. Sunt og kjempegodt ved siden av ovnsbakte grønnsaker eller ris.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no