KYLLINGKJØTTBOLLER I TOMATSAUS
15 min
Hjemmelagde saftige kyllingkjøttboller er alltid en sikker vinner og smaker fantastisk sammen med tomatsaus. Kjøttbollene kan være en middag i seg selv, men er også perfekt som en liten rett til koldtbordet eller som tapas.
Ingredienser:
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 1 egg
- 1 hvitløkfedd finhakket
- 1 ss oregano
Tomatsaus:
- Olivenolje (steking)
- 1 boks hakkede tomater
- ½ løk finhakket
- 1 hvitløkfedd finhakket
- 2 ss søt chilisaus
Slik gjør du:
- Bland alle ingrediensene for kyllingkjøttbollene sammen i en bolle.
- Visp så sammen alle ingrediensene i tomatsausen godt sammen.
- Varm opp en stekepanne med olje på middels høy varme og en kjele med olje på samme temperatur.
- Tilsett sausen i kjelen og rør rundt. Tilsett så kjøttbollefarsen i stekepannen ( i små runde kuler)
- Stek kjøttbollene i pannen til de får en gylden farge, samtidig som du koker opp sausen.
- Når kyllingkjøttbollene er ferdig stekt, heller du de over i kjelen med sausen.
- La dette koke sammen i ca 2 minutter før servering.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no