Kyllingnachos
25 min
Få middager kan måle seg med nachosen. Prøv kyllingnachosen og lag tortillachipsene dine selv! Lett å lage og smaker fantastisk.
Ingredienser:
(2 personer)
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 2 ss Olivenolje/rapsolje til steking
- ½ løk, finhakket
- 1 ss chilipulver
- 2 dl vann
- 1/2 hakket rød paprika
- ½ boks med mais
- Revet ost
- Tortillachips (se «slik gjør du»)
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen på 200 grader
- Varm opp en stekepanne med olje på middelshøy varme og tilsett løk.
- La løken surre til den får en gylden farge og tilsett kyllingkjøttet.
- Stek kyllingkjøttet til det er gjennomstekt og så tilsett vann, chilipulver, paprika og mais i pannen. Rør godt om og la vannet trekke inn i kjøttet. Hell blandingen over i en ildfast form og spre tortillachips over kyllingen.
- Strø revet ost over formen og la den steke i ovnen i ca 10 minutter.
- Server.
Tortillachips:
- 6 tortillafullkornlomper
- 1ts chilipulver
- 1 ss paprikapulver
Slik gjør du:
- Smør inn hver lumpe med chilipulver og paprikapulveret.
- Del lumpene opp i firkanter og stek de i ovnen på 200 grader i ca 4 minutter med overvarme.
Anbefalte retter

Tacowrap
Prøv en ny og spennende vri med tacowraps av maislomper som gratineres i ovnen! Smaker like godt som den tradisjonelle tacoen og er full av gode smaker.

Kyllingwrap
Prøv en frisk, sunn og enkel kyllingwrap! Perfekt for deg som ønsker en rask og god middag eller lunsj.

Kyllingkjøttboller i tomatsaus
Hjemmelagde saftige kyllingkjøttboller som er alltid en sikker vinner og smaker fantastisk sammen med tomatsaus. Kjøttbollene kan være en middag i seg selv, men er også perfekt som en liten rett til koldtbordet eller som tapas.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no