Kyllingnachos
25 min
Få middager kan måle seg med nachosen. Prøv kyllingnachosen og lag tortillachipsene dine selv! Lett å lage og smaker fantastisk.
Ingredienser:
(2 personer)
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 2 ss Olivenolje/rapsolje til steking
- ½ løk, finhakket
- 1 ss chilipulver
- 2 dl vann
- 1/2 hakket rød paprika
- ½ boks med mais
- Revet ost
- Tortillachips (se «slik gjør du»)
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen på 200 grader
- Varm opp en stekepanne med olje på middelshøy varme og tilsett løk.
- La løken surre til den får en gylden farge og tilsett kyllingkjøttet.
- Stek kyllingkjøttet til det er gjennomstekt og så tilsett vann, chilipulver, paprika og mais i pannen. Rør godt om og la vannet trekke inn i kjøttet. Hell blandingen over i en ildfast form og spre tortillachips over kyllingen.
- Strø revet ost over formen og la den steke i ovnen i ca 10 minutter.
- Server.
Tortillachips:
- 6 tortillafullkornlomper
- 1ts chilipulver
- 1 ss paprikapulver
Slik gjør du:
- Smør inn hver lumpe med chilipulver og paprikapulveret.
- Del lumpene opp i firkanter og stek de i ovnen på 200 grader i ca 4 minutter med overvarme.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no