Lapskaus
60 min
Lapskausen kan regnes som norsk tradisjonsmat. Den lages på de norske rotgrønnsakene med storfekjøtt og er perfekt å servere til gjester, eller som en god middag til deg selv.
Ingredienser:
- Olivenolje/ rapsolje (steking)
- 400 g storfekjøtt/ svinekjøtt/ viltkjøtt (i terninger)
- 1 søtpotet/potet i terninger
- 2 gulrøtter i terninger
- ½ kålrot i terninger
- ½ løk finhakket
- 2,5 dl oksebuljongkraft
- En klype salt og pepper
- Vårløk
Slik gjør du:
- Varm opp en stekepannen med olje og tilsett løken.
- Ha i kjøttet og stek det til det blir gjennomstekt.
- Tilsett kraften og grønnsakene. Kok dette til grønnsakene blir myke.
- Rør rundt slik at blandingen ikke brenner seg.
Anbefalte retter

Kyllinggryte med chili
En ordentlig spicy kyllinggryte på meksikansk vis. Tilsett chili hvis du ønsker den ekstra hot. Gryten egner seg perfekt for gjester og piffer opp en vanlig middag.

Viltgryte
En kraftfull gryte med deilige smaker. Bruk det viltkjøttet du ønsker med tradisjonelle rotgrønnsaker. Smak gryterett på sitt beste!

Indrefilet av okse
Indrefilet er det saftigste og møreste stykket på en storfe. Imponer gjester og familie med en svært velsmakende og saftig biff. Les våre kokketips og stek den perfekte biffen som en ekte mesterkokk!
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no