Lapskaus
60 min
Lapskausen kan regnes som norsk tradisjonsmat. Den lages på de norske rotgrønnsakene med storfekjøtt og er perfekt å servere til gjester, eller som en god middag til deg selv.
Ingredienser:
- Olivenolje/ rapsolje (steking)
- 400 g storfekjøtt/ svinekjøtt/ viltkjøtt (i terninger)
- 1 søtpotet/potet i terninger
- 2 gulrøtter i terninger
- ½ kålrot i terninger
- ½ løk finhakket
- 2,5 dl oksebuljongkraft
- En klype salt og pepper
- Vårløk
Slik gjør du:
- Varm opp en stekepannen med olje og tilsett løken.
- Ha i kjøttet og stek det til det blir gjennomstekt.
- Tilsett kraften og grønnsakene. Kok dette til grønnsakene blir myke.
- Rør rundt slik at blandingen ikke brenner seg.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no