Maispletter
15 min
Maispletter er gode, mettende og har et høyt innhold av protein. De er utrolig enkle og raske å lage!
Ingredienser:
- 1 boks mais
- 6 egg
- 2 dl havremel
- 250 g cottage cheese, mager
- 1 klype salt og pepper
- 100 g spekeskinke i terninger
Slik gjør du:
- Pisk eggene med en håndmikser eller i en food processor og rør inn melet.
- Fjern vannet fra maisen og hell de over i blandebollen.
- Tilsett resten av ingrediensene og rør dette godt sammen.
- Varm opp en stekepanne med olje på middels høy varme og stek maisplettene ca. 2 minutter på hver side, slik at de får en gylden farge. Husk å snu de jevnlig, slik at de ikke blir brente.
BRUK STEKESPADEN TIL Å FORME PLETTENE I PANNEN, SLIK AT DE FÅR RIKTIG FASONG
Anbefalte retter

Tacowrap
Prøv en ny og spennende vri med tacowraps av maislomper som gratineres i ovnen! Smaker like godt som den tradisjonelle tacoen og er full av gode smaker.

Havrelapper
Lapper er av sterk norsk tradisjon og smaker like fantastisk hele året. Havrelappene er en dessert som alle kan lage og kan nytes med god samvittighet!
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no