MARINERTE KYLLINGGRILLSPYD
Grillspyd med kylling marinert i honningsaus. En god smaksopplevelse med søte og krydrete smaker, gjør dette til en favorittrett blant mange.
Ingredienser:
(2 personer)
- 2 kyllingfileter i terninger
- Olivenolje/ rapsolje
- 1 ss honning
- 1 ss glutenfri kikkoman soyasaus
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- ½ løk, finhakket
- 2 grillspyd
- 1 klype pepper
Slik gjør du:
- Visp sammen olje, honning, soyasaus og pepper i en stor bolle.
- Når marinaden er ferdig heller du litt over i en egen bolle og sparer denne til steking.
- Legg kyllingen, hvitløk og løk i marinaden og la det stå i kjøleskapet i minst 2 timer.
- Varm opp en stekepanne med olje og tre på ingrediensene fra bollen på grillspydene.
- Stek godt på alle sider og tilsett den sparte marinaden over jevnlig under steking.
- Når kjøttet er gjennomstekt er det klart for servering.
Anbefalte retter

Grillspyd med mørbrad
Grillspydet er den perfekte grillmaten og når du ønkser å lage en ny vri på middagen. Mørbrad er det møreste kjøttet på låret til oksen og sammen med steke grønnsaker er det en delikatesse.

Kyllingkjøttboller i tomatsaus
Hjemmelagde saftige kyllingkjøttboller som er alltid en sikker vinner og smaker fantastisk sammen med tomatsaus. Kjøttbollene kan være en middag i seg selv, men er også perfekt som en liten rett til koldtbordet eller som tapas.

Kyllingwok
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no