MARINERTE KYLLINGGRILLSPYD
Grillspyd med kylling marinert i honningsaus. En god smaksopplevelse med søte og krydrete smaker, gjør dette til en favorittrett blant mange.
Ingredienser:
(2 personer)
- 2 kyllingfileter i terninger
- Olivenolje/ rapsolje
- 1 ss honning
- 1 ss glutenfri kikkoman soyasaus
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- ½ løk, finhakket
- 2 grillspyd
- 1 klype pepper
Slik gjør du:
- Visp sammen olje, honning, soyasaus og pepper i en stor bolle.
- Når marinaden er ferdig heller du litt over i en egen bolle og sparer denne til steking.
- Legg kyllingen, hvitløk og løk i marinaden og la det stå i kjøleskapet i minst 2 timer.
- Varm opp en stekepanne med olje og tre på ingrediensene fra bollen på grillspydene.
- Stek godt på alle sider og tilsett den sparte marinaden over jevnlig under steking.
- Når kjøttet er gjennomstekt er det klart for servering.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no