LASAGNE MED HAVRELOMPER
50 min
En sunnere variant av den klassiske lasagnen og som er enkel å lage selv. Den inneholder karbonadedeig, cottage cheese og havrelomper som gjør lasagnen proteinrik, og gir en fyldig god smak.
Ingredienser:
(4 porsjoner)
- 600 g karbonadedeig
- 1 løk
- 4 hvitløksfedd
- 4-5 ss tomatpuré
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 2 ss organo
- Cottage cheese
- Havrelomper
Slik gjør du:
- Sett stekovnen på 200 grader.
- Finhakk løk og hvitløk og stek dette sammen med kjøttdeigen.
- Tislett så tomatpurre og krydder og la det småkoke i noen få minutter.
- Legg kjøttdeigen i bunnen av en ildfast form(størrelse på formen velger du selv)
Legg lagvis: Kjøttdeig, havrelompe, cottage cheese, kjøttdeig, havrelompe, kjøttdeig og avslutt med noen skiver lettost på toppen.
- Stek i midten av ovnen i 25-35 minutter til osten har fått en gylden farge.
- Server med salat og ønsket tilbehør.
Anbefalte retter

Lasagne med squash
Prøv en supersunn variant av den italienske favoritten! Lasagne med squash gir en saftig og fyldig smaksopplevelse og er en sikker vinner på middagsbordet

Spaghetti bolognese
Bolognese er en klassisk italiensk kjøttbasert saus. Sammen med pasta har dette blitt en favoritt i mange norske hjem, også blant de yngste. Dette er en enkel og smakfull rett som er en sikker vinner i en travel hverdag.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no