PIZZABUNN AV TUNFISK
15 min
Ingredienser:
- 1 boks tunfisk i vann
- 60 g havregryn (helst lettkokte)
- 1 egg
- Krydder
TIPS: STEK 400 G KARBONADEDEIG OG TILSETT ØNSKET KRYDDER. FORDEL KJØTTDEIGEN UTOVER PIZZABUNNEN OG TOPP MED NOEN SKIVER LETTOST. STEK I OVNEN TIL OSTEN SMELTER.
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen på 200 grader.
- Bland alle ingrediensene godt sammen.
- Fordel det ut på et bakepapir etter ønsket tykkelse på bunnen. Det er anbefales å gjøre bunnen så tynn som mulig.
- Stek bunnen i 10 minutter.
- Legg på ønsket fyll og sett pizzaen i ovnen.

Anbefalte retter

Eksotisk tunfiskwrap
Tunfiskwrapen er utrolig enkel, rask å lage og samtidig veldig sunn! Inspirert av det asiatiske kjøkken som gir en utrolig god smaksopplevelse.

Minipizza
Pizzadeigen som er utrolig enkel og rask å lage. Det aller beste med minipizzaene er at de er sunne og gir kroppen mange viktige næringsstoffer. Topp pizzaen med ditt sunne favoritt tilbehør og spis med god samvittighet.

Roastbiff
Roastbiffen er det den perfekte søndagsretten. Den kan serveres som en middag eller skjæres i skiver og være en rett til koldtbordet.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no