Sunne oppskrifter
Helse og ernæring
Artikler
Kontakt
Søk
Menu
Menu
Omelett og eggoppskrifter
Omelett og eggoppskrifter
Quiche lorraine
Quichen er en fransk type pai som lages på melk, egg og spekeskinke. En fransk delikatesse som egner seg svært godt til en god lunsj eller middag.
Omelett med ost og skinke
En omelettklassiker som er sunn, rask og god som niste. Enklere kan den ikke lages og hører med til en ekstra frokost eller lunsj.
Kalkunomelett
En proteinrik omelett med kalkun som rulles sammen og serveres i tynne skiver. Passer fint som en liten forret, tapas eller som næringsrik lunsj.
Omelettgrunnlag
Lag dine egne omlett varianter, hvor bare fantasien setter grenser. Lær deg grunnlaget for en god omelett og ha på tilbehøret du selv ønsker!
Omelett med cottage cheese
En saftig omelett med kylling og cherrytomater. Cottage cheese gjør omeletten luftig i tilfører en rundere og bedre smak.
Det perfekte egget
Det er vitenskap å koke egg. Det perfekte egget avhenger nemlig av eggets størrelse, hvilken temperatur egget har og gradene til vannet. Tør du å prøve deg på det perfekte egget?
Eggerøre
Tilbehøret til maten som løfter enhver anledning. Rikt på proteiner og næringsstoffer som gjør retten enda bedre.
Scroll to top