Kalkunomelett
15 min
En proteinrik omelett med kalkun som rulles sammen og serveres i biter. Omeletten passer perfekt som en liten forrett, som tapasrett eller som en næringsrik lunsj.
Ingredienser:
- 4 egg
- 4 ss vann (ca. 1 ss per egg)
- 1 klype salt og pepper
- Rapsolje eller olivenolje (til steking)
Tilbehør
- 4 skiver naturell kalkunpålegg
- Revet ost
- 1 vårløk
- 1 ss salsa
- Tomat i skiver
Slik gjør du:
- Visp alle ingrediensene godt til røren har en klar gul farge.
- Varm opp en stekepanne på middels høy varme med olje og hell i røren når pannen er varm.
- Når røren nesten har stivnet legger du på kalkunpålegget over eggemassen, sammen med hakket vårløk, salsa og revet ost på toppen slik at det dekker overflaten til omeletten.
- Når massen har stivnet og osten er smeltet, ruller du omeletten sammen og deler den i biter før servering.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no