Kalkunomelett
15 min
En proteinrik omelett med kalkun som rulles sammen og serveres i biter. Omeletten passer perfekt som en liten forrett, som tapasrett eller som en næringsrik lunsj.
Ingredienser:
- 4 egg
- 4 ss vann (ca. 1 ss per egg)
- 1 klype salt og pepper
- Rapsolje eller olivenolje (til steking)
Tilbehør
- 4 skiver naturell kalkunpålegg
- Revet ost
- 1 vårløk
- 1 ss salsa
- Tomat i skiver
Slik gjør du:
- Visp alle ingrediensene godt til røren har en klar gul farge.
- Varm opp en stekepanne på middels høy varme med olje og hell i røren når pannen er varm.
- Når røren nesten har stivnet legger du på kalkunpålegget over eggemassen, sammen med hakket vårløk, salsa og revet ost på toppen slik at det dekker overflaten til omeletten.
- Når massen har stivnet og osten er smeltet, ruller du omeletten sammen og deler den i biter før servering.
Anbefalte retter

Omelettgrunnlag
Lag dine egne omlett varianter, hvor bare fantasien setter grenser. Lær deg grunnlaget for en god omelett og ha på tilbehøret du selv ønsker!

Omelett med cottage cheese
En saftig omelett med kylling og cherrytomater. Cottage cheese gjør omeletten luftig i tilfører en rundere og bedre smak.

Omelett med ost og skinke
En omelettklassiker som er sunn, rask og god som niste. Enklere kan den ikke lages og hører med til en ekstra frokost eller lunsj.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no