Omelett med ost og skinke
15 min
En omelettklassiker som er sunn, rask og god som niste. Enklere kan den ikke lages og hører med til en ekstra frokost eller lunsj.
Ingredienser:
- 4 egg
- 4 ss vann (ca. 1 ss per egg)
- 1 klype salt og pepper
- Rapsolje eller olivenolje (til steking)
Tilbehør:
- ½ løk
- 200 g skinke
- 120 g ost, revet
- 5 skiver salami
- Litt gressløk, klippet
Slik gjør du:
- Rør sammen ingrediensene og varm opp en stekepanne med olje
- Hell røren over i pannen og skyv røren inn mot midten, slik at den ustivnede røren trekker ut mot kantene.
- Legg skinke, løk og ost over halve omeletten
- Når røren er stivnet bretter du omeletten i to over midten og drysser gressløk over.
Anbefalte retter

Ost og skinkewrap
Det klassiske skinke og ost pålegget har mange bruksområder. Wrap det sammen og server som en forrett eller lunsj.

Omelett med cottage cheese
En saftig omelett med kylling og cherrytomater. Cottage cheese gjør omeletten luftig i tilfører en rundere og bedre smak.

Kalkunomelett
En proteinrik omelett med kalkun som rulles sammen og serveres i tynne skiver. Passer fint som en liten forret, tapas eller som næringsrik lunsj.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no