Biffsalat
20 min
Ingredienser:
- 300 g ytrefilet av storfe
- 300 g sukkererter
- Olivenolje/ rapsolje (steking)
- 5 sjampinjonger, i skiver uten stilk
- 1 vårløk, i strimler
- 6 cherrytomater i skiver
- 1 avocado, uten skall og stein
- Salt og pepper
Dressing:
- 2 ss olivenolje, extra virgin
- 0,5 ts dijon sennep
- 2 ts hvitvinseddik
- En klype salt og pepper
Slik gjør du:
- Legg sukkerertene på et fat eller i en serveringsbolle.
- Varm opp en stekepanne med olje og skjær ytrefileten i strimler.
- Kutt opp grønnsakene og tilsett sjampinjongen i pannen.
- Legg kjøttet i pannen og krydre med salt og pepper. Stek ytrefileten rask i pannen til det blir gjennomstekt og det pipler saft ut av biffen. Hell ytrefileten over i salaten.
- Dryss over med de opphakkede grønnsakene og topp med dressingen før servering.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no