Eplechips
5min/1 time
Knasende friske og søte eplechips, som gjør det enda lettere å spise sunt. En sunnere snacks med få ingredienser som du enkelt lager selv.
Ingredienser:
(2 personer)
- 2 Epler
- Søtning
- Kanel
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen på 100 grader.
- Sjær opp eplene i tynne skiver ved hjelp av en mandolin eller ostehøvel.
- Legg epleskivene på et bakepapirkledd stekebrett og dryss over med kanel og søtning.
- Tørk eplene i ovnen i 1 time (ønsker du chipsene ekstra crispy snus eplene og bakes en ny time).
- La de avkjøles etter steking slik at de får tørket og blir ordentlig sprø.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no