Bananpannekaker
15 min
Sunne pannekaker kommer i alle fasonger verden over og er en av de mest populære rettene på bordet. Bananpannekakene er en sunn variant og inneholder blant annet banan og havregryn. Dette gir pannekaken mye energi og tilfører kroppen viktige næringsstoffer til en lang dag. De kan varieres og kombineres med tilbehør etter eget ønske og smaker fantastisk til frokost, middag eller som noe ekstra godt i hverdagen.
Ingredienser:
(2 personer)
- 1 banan
- 70 g havregryn
- 1 egg
- 1 eggehvite
- 1 ts bakepulver
- ½ kanel(1 ts sukrin gold, hvis du ønsker søtere smak)
- Litt vann etter behov
Forslag til tilbehør:
- Walden farm syrup
- Syltetøy
- Bær
Slik gjør du:
- Bland alle ingrediensene sammen i en blender eller bruk stavmikser.
- La røren svelle i 5 minutter før steking.
- Varm opp en stekepanne på middels svak varme med olje.
- Lag små pannekaker i pannen ved bruk av en øse, eller hell direkte fra blenderen.
- Når røren begynner å piple på oversiden, og de har fått en gylden stekeskorpe snus pannekakene.
- Stek til de får en fin gyldenbrun farge på begge sider.
- Serveres varme, men er også like god kalde!
Bruk gjerne kokosolje til stekingen! Kokosoljen er rik på sunt fett.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no