Eplepannekaker
15 min
Luftige og søte eplepannekaker som en sunn frokost, lunsj eller middag for hele familien. Pannekakene gir riktig næring og energi til hverdagen.
Ingredienser:
- 2 epler, skrelte og skåret i båter
- 3 dl havremel (eller malt havregryn hvis du ikke har havremel)
- 2 dl lettmelk
- 2 egg
- 1 ts kanel
- 1 ts honning/ 1 ss natreen eller annet søtningsmiddel
- 1 ts bakepulver
- 1 klype salt
Slik gjør du:
- Bland alle ingrediensene sammen i en blender til en klumpfri røre.
- La røren hvile i ca. 10 minutter før steking.
- Stek pannekakene i en oljesmurt stekepanne, til de får en gylden farge og blir faste. Husk å snu pannekakene hyppig slik at de ikke blir brente.
- Server med syltetøy, honning eller søtningsmiddel.
Anbefalte retter

Eplekake
Den krydrete eplekaken uten sukker som er enkel å lage og god på smak. Perfekt som tilbehøret til kaffen og kan serveres sammen med vaniljesaus og nøtter.

Bananpannekaker
Pannekaker kommer i alle fasonger verden over. De kan varieres og kombineres som du selv ønsker med ønsket tilbehør. Disse saftige bananpannekakene er både sunne og smakfulle.
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no