Eplepannekaker
15 min
Luftige og søte eplepannekaker som en sunn frokost, lunsj eller middag for hele familien. Pannekakene gir riktig næring og energi til hverdagen.
Ingredienser:
- 2 epler, skrelte og skåret i båter
- 3 dl havremel (eller malt havregryn hvis du ikke har havremel)
- 2 dl lettmelk
- 2 egg
- 1 ts kanel
- 1 ts honning/ 1 ss natreen eller annet søtningsmiddel
- 1 ts bakepulver
- 1 klype salt
Slik gjør du:
- Bland alle ingrediensene sammen i en blender til en klumpfri røre.
- La røren hvile i ca. 10 minutter før steking.
- Stek pannekakene i en oljesmurt stekepanne, til de får en gylden farge og blir faste. Husk å snu pannekakene hyppig slik at de ikke blir brente.
- Server med syltetøy, honning eller søtningsmiddel.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no