Italiensk pastasuppe
20 min
Ingredienser:
- Olivenolje
- 1 løk, finhakket
- 400 g hakkede tomater
- 1l varm grønssaksbuljong
- 100g grov spaghetti kappet inn i korte lengder / grov makaroni
- 350g frosne grønnsaker
- 4 ss pesto
- Revet parmesan
Slik gjør du:
- Ha olje i en kjele og tilsett løken. Surr løken i olje til den blir myk og blank.
- Tilsett de buljongen og de hakkede tomatene og la dette trekke til det småkoker.
- Tilsett spaghetti, grønnsakene og la dette koke i 6minutter.
- Skru ned varmen, tilsett pesto, rør dette inn og la suppen trekke i ca 2 minutter.
- Hell suppen over i en skål og strø over revet parmesan, server.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no