Italiensk pastasuppe
20 min
Ingredienser:
- Olivenolje
- 1 løk, finhakket
- 400 g hakkede tomater
- 1l varm grønssaksbuljong
- 100g grov spaghetti kappet inn i korte lengder / grov makaroni
- 350g frosne grønnsaker
- 4 ss pesto
- Revet parmesan
Slik gjør du:
- Ha olje i en kjele og tilsett løken. Surr løken i olje til den blir myk og blank.
- Tilsett de buljongen og de hakkede tomatene og la dette trekke til det småkoker.
- Tilsett spaghetti, grønnsakene og la dette koke i 6minutter.
- Skru ned varmen, tilsett pesto, rør dette inn og la suppen trekke i ca 2 minutter.
- Hell suppen over i en skål og strø over revet parmesan, server.
Anbefalte retter

Sunt og godt

Tunfisk pizza

tunfisk pizza med kjøttdeig
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no