Løksuppe
40 min
Den franske løksuppen som varmer på kalde dager og er en delikatesse i hverdagen. De mange helseeffektene til løk gjør suppen rik på viktige næringsstoffer for kroppen.
Ingredienser:
(2 personer)
- Olivenolje / rapsolje
- 3 løk
- 1 l Grønnsakbuljong
- 2 Laurbærblader
- 1 Hvitløksfedd
- En klype salt og pepper
- 500 g revet ost
Slik gjør du:
- Varm opp en kjele med olje og kutt løken i skiver.
- Legg løkskivene i kjelen og stek den til den får en gyldenbrun farge.
- Finhakk hvitløken og tilsett denne sammen med grønnsakbuljongen.
- Kok i ca 30 minutter, tilsett salt og pepper og strø den revete osten over suppen.
- La suppen småkoke til osten smelter, server.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no