Marinarasaus
15 min
Ingredienser:
- 2 ss olivenolje
- 1 løk, finhakket
- 2 hvitløksfedd, presset
- 400 g tomater
- 400 g moste tomater
- 1 ss persille
- 1 ss basilikumblader, hakket
- 1 ts fersk oregano, hakket
- En klype salt og pepper
- 1-2 ss balsamicoeddik
Slik gjør du:
- Varm opp en kjele på middels høy varme og tilsett olivenoljen.
- Når oljen er varm, legges løk og hvitløk i.
- Når løken har fått en gylden farge tilsettes resten av ingrediensene.
- Rør godt i sausen og la den koke i ca. 10 minutter til den får en tykkere konsistens.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no