Kyllingwok
15 min
Ingredienser:
(2 personer)
- 2 ss rapsolje
- 2 kyllingfileter
- 3 sjampinjonger
- 1/2 rødløk
- ½ rød paprika
- ½ gul paprika
- 1/2 squash
- 1 hvitløksfedd, finhakket
- 2 ss glutenfri kikkoman soyasaus
- 2 ss chilisaus
Slik gjør du:
- Kutt grønnsakene og skjær kyllingen i biter.
- Varm opp en stekepanne på høy varme med oljen.
- Tilsett kyllingen og grønnsakene og stek dette i ca. 2 minutter.
- Bland inn soyasausen og chilisausen sammen med kjøttet og wok dette sammen i ca. 5-6 minutter.
- Server.
Forslag tilbehør:
- Fullkornsris
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no